Ik zoek personeel

Bent u op zoek naar een nieuwe collega voor uw optiekzaak? Of bent u leverancier in de optiek en op zoek naar personeel? Recruitment is een vak apart waar ik u graag mee ondersteun. Ik help u graag verder met het vinden van de juiste (leerling) opticien, contactlensspecialist , optometrist, accountmanager en meer. Een tijdelijke oplossing nodig? Ik bemiddel ook in ZZP’ers. 

Als u beslist om met mij samen te werken wordt u compleet ontzorgt. Ik schrijf en plaats uw vacature, werf en selecteer de juiste kandidaat en begeleidt het proces van kennismaking en vervolggesprek, totdat de handtekening is gezet door de nieuwe werknemer. 

Sinds 2008 ben ik actief in de optiek en in de jaren heb ik een enorm netwerk opgebouwd. Dit netwerk zet ik actief in om werkgevers en werkzoekenden met elkaar te verbinden. 

Ik bemiddel door mijn grote interesse in mensen en door oprecht te luisteren naar ieders wensen en ambities. Tevens werk ik actief met het DISC-model. Meer hierover vind u onderaan deze pagina.

Recensies van onze klanten

Kwaliteit, persoonlijk contact en menselijke maat staan bij ons hoog in het vaandel. Bekijk onderstaande recensies van klanten die gebruik maken van onze diensten.​

Even geleden werd ik benaderd door Daan Seitz van Daan’s Optiek in Bergschenhoek. Via Bert Smelik van OPTIEKadviseurs® had hij het advies gekregen mij te bellen voor recruitment werkzaamheden en kwam hij met de vraag naar een vakkundig opticien of contactlensspecialist.
Daan was voor zijn mooie winkel al een flinke tijd op zoek en tot dan toe niet succesvol. Na een flinke zoekperiode en verschillende kandidaten te hebben gesproken kwam de juiste dame op mijn pad: Santusha Geerlings. Zij werkte op dat moment nog op Curaçao, dus het contact wat we hadden was middels videocalls.
Toen ik overtuigd was de juiste kandidaat te hebben gevonden, heb ik haar voorgesteld aan Daan. Ook hij was na één videocall helemaal overtuigd dat Santusha de juiste dame voor zijn winkel was en besloot om haar direct een voorstel te doen. Na enkele weken kwam Santusha aan in Nederland en was daar de persoonlijke kennismaking.
Een warm welkom bij Daan’s met een mooie bos bloemen toen Santusha haar contract kwam tekenen. Daan en Santusha zijn helemaal blij met elkaar en inmiddels werkt ze alweer een aantal weken op haar nieuwe werkplek in Bergschenhoek!
Met veel empathie weet Barbara mensen met elkaar te verbinden. Dit doet zij met een oprecht luisterend oor en grote interesse in mensen.
Particuliere optiekzaak
Het is prettig samenwerken met Barbara. Zij luistert goed naar onze wensen en weet hier op de juiste manier invulling aan te geven.
Anoniem
Ik was op zoek naar personeel, maar kon helaas zelf niemand vinden. Binnen de kortste keren had Barbara via haar netwerk een nieuwe opticien gevonden. Chapeau!
Eigenaar meerdere optiekzaken
disc-schijf

DISC Model

“Elk mens is uniek en heeft zijn eigen geschiedenis.” 

In mijn recruitment activiteiten werk ik graag met het DISC model. DISC is een ideale tool om te kijken welk gedrag een kandidaat vertoont. Door hier bewust en actief mee aan de slag te gaan kunt u uw aanstaande medewerker op een dieper niveau begrijpen. Denk daarbij aan de manier waarop men communiceert, behandeld wil worden en de manier waarop goed samen wordt gewerkt.