Over ons

Over Optiek Personeel

Aangenaam! Mijn naam is Barbara de Blok en ik ben het gezicht achter Optiek Personeel.

Waarom ik doe wat ik doe...

In 2008 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de optiek. Ik startte destijds als vertegenwoordiger bij een grote leverancier. Ik heb daar veel kennis en ervaring op mogen doen en ben in februari 2015 gestart met Eyewear Trends. In eerste instantie als zelfstandig vertegenwoordiger van meerdere mooie montuur merken, maar al snel koppelde ik ook regelmatig werkgevers en werkzoekenden uit mijn netwerk aan elkaar… Wil je meer zien van de merken die ik vertegenwoordig? Klik dan hier.

In 2020 besloot ik om actief te starten in de bemiddeling van personeel in de optiek. Optiek Personeel was hiermee geboren! Het grote netwerk dat ik heb, samen met oprechte interesse in mensen en het ondersteunen van ondernemers is voor mij een mooie aanvulling op mijn werkzaamheden als vertegenwoordiger.

Wil je met mij in contact komen? Neem dan contact met mij op via 06-41209774 of stuur mij een e-mail.

Optiek Personeel is aangesloten bij Optiek Adviseurs, het adviesplatform voor de zelfstandige opticien. Als adviseur werk ik zelfstandig, maar kan ik waar nodig collega adviseurs inschakelen met elk hun eigen specialisatie. Denk daarbij aan business coaching, training, aan-en verkoop van winkels, financieel of juridisch advies en nog veel meer. Klik op het logo om naar de website van Optiek Adviseurs te gaan.